Zakelijke bijeenkomsten in Unieke Locaties | Erve Vroonk
Erve Vroonk

Rust en (gast)vrijheid op een unieke vergaderlocatie in hartje Twente.

Reserveer voor jouw zakelijke bijeenkomst 1 van onze unieke accommodaties.
Naar beneden
Vragen?
info@ervevroonk.nl
Telefoon
+31 85 488 3690
Adres
Ootmarsumseweg 320 7667 PC Reutum
Erve Vroonk

Ontdek het unieke karakter van Erve Vroonk: weg van alle drukte, in volledige vrijheid & groene/weidse omgeving.

Erve Vroonk is een unieke locatie, gelegen aan de rand van het Twentse Reutum, die inspireert, verbindt en jou laat floreren. Onze vergaderlocaties kunnen los worden geboekt, maar Erve Vroonk kan ook worden ingezet voor een groter (meerdaags) evenement.

De traditioneel Mongoolse Yurt, de luxe loft, de authentieke boerderij, het moderne paviljoen en de ontspannende vitaliteitsruimte vormen een harmonieus geheel met de groene omgeving. Tevens zijn er op locatie acht Amerikaanse Airstreams aanwezig voor een unieke overnachting.

Erve Vroonk helpt met haar bijzondere accommodaties mensen om te groeien en te ontwikkelen. We bemoedigen mensen om te werken aan optimale gezondheid Ontdek het unieke karakter van Erve Vroonk: weg van alle drukte in een gastvrije en gemoedelijke sfeer, en geniet van volledige vrijheid met onze all-in arrangementen.

Vergadering, workshop of evenement

Unieke accommodaties met elk eigen moderne faciliteiten

Vergaderen in de authentieke boerderij van Erve Vroonk

Vergaderen in de authentieke boerderij van Erve Vroonk

Een Mongoolse Yurt, voor workshops of teamsessies

Een Mongoolse Yurt, voor workshops of teamsessies

Het paviljoen van Erve Vroonk beschikt over een grote zitruimte

Het paviljoen van Erve Vroonk beschikt over een grote zitruimte

Jouw zakelijke bijeenkomst in een moderne boerderij, loft of paviljoen?

Onze authentieke boerderij, luxe paviljoen, Mongoolse Yurt, moderne vitaliteitsruimte en ongedwongen loft zijn te huren per dagdeel van 4, 8 of 12 uur.

Vrijheid

Bepaal zelf jouw tempo bij Erve Vroonk

Bij Erve Vroonk ben je even weg uit je dagelijkse routine. Zelfs als je maar een dagdeel bij ons bent, heb je de ervaring van even helemaal weg zijn uit de normale modus. Bij Erve Vroonk geniet je in alle vrijheid van onze bijzondere faciliteiten zoals de sauna, het blotevoeten pad, diverse workshops of de vuurplaats.

Het natuurlijke blotevoetenpad van Erve Vroonk

Blotevoetenpad

In de vitaliteitsruimte van Erve Vroonk is een yoga workshop mogelijk

Yoga workshop

De natuurvijver van Erve Vroonk

Natuurvijver

Het erf van Erve Vroonk beschikt over een vuurplek om samen te komen

Vuurplaats

De vitaliteitsruimte is in te richten als een ruimte voor een workshop

Schilder workshop

Erve Vroonk beschikt over een sauna

Sauna

Vergaderen of zakelijk ontmoeten?

Wij hebben 3 arrangementen voor iedere accommodatie. Kies voor een 4-uurs, 8-uurs of 12 uurs arrangement waarbij jij en jouw team zich onderdompelen in rust en vrijheid.

Onze missie

Ontdekken, ontvangen, gebruiken en doorgeven.

Bij Erve Vroonk geloven we dat zakelijk succes meer is dan financieel resultaat. Onze missie is zorgen dat wij samen werken aan de optimale gezondheid: een juiste balans tussen mentale, fysieke, materiële, geestelijk en spirituele gezondheid. Dit doen we in 4 stappen: ontdekken, ontvangen, gebruiken en doorgeven.

Onze arrangementen hebben wij afgestemd op onze missie, waarbij je zelf de vrijheid hebt de invulling te bepalen van een arrangement.

Naar onze arrangementen

Onze klanten vertellen

Alles was perfect geregeld

"9 oktober jl. hebben wij ons teamuitje gevierd bij het Rusttheater in Reutum. Wij hebben hier heerlijk gegeten en alles was perfect geregeld.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!"

Bouwbedrijf Steggink
2 maanden geleden

Het is een unieke plek om te werken

"Sinds een aantal jaren maak ik voor het geven van mijn trainingen gebruik van het Rusttheater. Vooral het werken in de Yurt geeft mijn trainingen een extra dimensie. Het is een unieke plek om te werken, er hangt een bijzondere energie en keer op keer krijg ik van de deelnemers door dat ze zich er enorm op hun gemak voelen. Is het de unieke vorm? Is het de gezellig brandende houtkachel. Is het omdat de deelnemers daar echt met elkaar verbonden zijn? 
Feit is dat mijn deelnemers en ik er heel graag steeds maar weer terug komen. Of het nu zakelijke financials, technische it’ers of dienstverlenende zorgprofs zijn.
Natuurlijk speelt ook de goede verzorging een belangrijke rol. De koffie en thee warm, het water fris en waar nodig een heerlijke lunch."
Han Holtkamp, Inflow
4 maanden geleden

Ik wil niets anders meer!

“Vanuit mijn bedrijf Knap Kind was ik op zoek naar een trainingsruimte. Voor mij is het van belang dat een trainingsruimte een fijne, rustige sfeer uitademt, dat de service (zoals koffie/thee/lunch/audiovisuele middelen) perfect is, dat we gastvrij worden ontvangen, dat de locatie flexibel is in het regelen en beschikbaar is voor eventuele vragen tijdens de trainingsdag. Ik heb dit alles gevonden bij Het Rusttheater. In de Twentse natuur, voor mij de ideale plek om trainingen te geven. Ik wil niets anders meer!”

Simone Bussher, Knap Kind
2 maanden geleden

Een warm gevoel van thuis komen

"Als partner werkt SamenMeester samen met het Rusttheater. Erve Vroonk geeft mij (als eigenaar van SamenMeester) een warm gevoel van thuis komen.
Een perfecte plek om te werken en mijn klanten op hun gemak te stellen. De ambiance en service bevorderd het resultaat dat SamenMeester haar klanten gund en beloofd.
Het is de beleving van het totaalconcept dat tot in de puntjes is doorgevoerd. Iets wat jezelf het beste kunt voelen, zien, ruiken en horen."
Inge Meerster, SamenMeester
3 maanden geleden

Nieuws en evenementen

8 december 2021
Aan de koffiehoek in de boerderij van Erve Vroonk zit een gezellige bar

Erve Vroonk, een unieke vergaderervaring midden in Twente!

18 november 2021
De moderne inrichting van het Paviljoen

10 redenen waarom je buiten de deur vergadert

Jouw zakelijke bijeenkomst in een unieke accommodaties?

Vergaderen, ontmoeten, een heisessie of een kleinschalig evenement op een unieke accommodatie in hartje Twente? Beleef de rust en gastvrijheid bij Erve Vroonk. Reserveer bijvoorbeeld onze moderne boerderij of de authentieke Mongoolse Yurt.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze arrangementen, onze events en de ontwikkelingen? Geef je snel op voor onze nieuwsbrief